Hvis man ligesom mig er en sucker for en eftermiddags- eller aftens-snack, så er disse knækbrød en sikker vinder. Derudover bilder jeg mig selv ind, at de er total sunde – Go bake!
Ekstra
Hvis man vil lave knækbrødene endnu sundere (og lidt sødere), har jeg forsøgt mig med at udskifte 2,5 dl af melet med proteinpulver med chokoladesmag – Det giver et ret godt resultat!
Knækbrød,Knækbrød
By marts 12, 2012
Published:- Yield: 2 ovnplader
- Prep: 20 mins
- Cook: 20 mins
- Ready In: 40 mins
Hvis man ligesom mig er en sucker for en eftermiddags- eller aftens-snack, så er disse knækbrød en sikker vinder. Derudover bilder …
Ingredients
- 1 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl hørfrø
- 3,5 dl mel
- 2,25 dl vand
- 1 dl olie (raps el. lign. Ikke oliven)
- 1 tsk. bagepulver
- 0,5 tsk. salt
Instructions
- Rør alle ingredienser sammen og del dejen i to portioner.
- Hver portion rulles ud mellem to stykker bagepapir.
- Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen for med en kniv, hvor knækbrødet skal deles efter bagningen.
- Bag knækbrødet midt i ovnen ved 200 grader i 16 – 17 min til det er gyldent.
- Lad knækbrødet afkøle helt på en bagerist og opbevar det i en lufttæt beholder, så sprødheden bevares.
0
0